Strafrecht & jeugdstrafrecht

BdH advocaten staat zowel volwassenen als minderjarigen bij in verschillende soorten strafzaken, zoals vermogensdelicten (bijvoorbeeld diefstal), geweldsdelicten, drugsdelicten, verkeerszaken en economische delicten. Onze strafrechtadvocaat verleent rechtsbijstand in zowel de voorfase, als bij de officier van justitie of de strafrechter (politierechter, meervoudige kamer, gerechtshof, of kinderrechter).

Krijgt u als verdachte een oproep voor een verhoor? Neem dan direct contact op met BdH Advocaten. Als aangehouden verdachte hebt u altijd het recht om voorafgaand aan uw verhoor een advocaat te raadplegen. Meestal mag uw advocaat ook bij het verhoor aanwezig zijn. Bij een aanhouding kunt u aan de politie mr. Nadine Schraa als voorkeursadvocaat opgeven, zodat zij u kan bijstaan.

Wanneer u een dagvaarding of oproep krijgt om bij de strafrechter of officier van justitie te verschijnen, neem dan ook direct contact op met BdH advocaten. Uw advocaat zal het strafdossier opvragen en samen met u uw verdediging voorbereiden.

BdH Advocaten kan voor u het verschil maken door deskundige juridische bijstand en jarenlange ervaring.

Kunnen wij jou hierbij helpen?

info@bdhadvocaten.nl
N.D. Schraa (Nadine) Strafrecht | Jeugdstrafrecht | Asiel- en vreemdelingenrecht | Psychiatrisch patiëntenrecht