Advocaat R.R. Wijnakker (Roos)

Roos

"Juridische procedures zijn vaak niet alleen ingewikkeld maar ook erg ingrijpend. De belangen die spelen zijn groot. Ik vind het dan ook belangrijk dat mijn cliënten weten wat ze kunnen verwachten. Door mijn directe en persoonlijke benadering weten cliënten waar ze aan toe zijn.”

Roos Wijnakker behartigt de belangen van haar cliënten in het Strafrecht en het Familierecht. "Bij veel van deze zaken treedt een overheidsinstantie op als tegenpartij. Denk hierbij aan het Openbaar Ministerie of de Raad voor de Kinderbescherming. Ik kom hierbij op voor de belangen van mijn cliënt.”

Roos Wijnakker volgde haar studie Nederlands recht aan de Universiteit Utrecht, waar zij ook haar Master Strafrecht heeft behaald. Al tijdens haar studietijd zette zij zich in voor laagdrempelige rechtshulp bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel Utrecht. Roos Wijnakker heeft daarnaast Spaans gestudeerd.

Roos Wijnakker heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- en (sub) rechtsgebieden registreerd: Personen- en Familierecht (Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, Ouderschap en erkenning, Jeugdbeschermingsrecht), Strafrecht (Jeugdstrafrecht, TBS). Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Neem contact met ons op, of stel en vraag

BEZOEKADRES

Boulevard Heuvelink 130
6828 KW Arnhem

T: 026 44 53 552
F: 026 44 57 504
E: info@bdhadvocaten.nl

POSTADRES

Postbus 3068
6802 DB Arnhem

OPENINGSTIJDEN

ma t/m vr: 9.00 tot 17.00 uur
za en zo: gesloten

OVERIG

KvK: 09195001