Advocaat & mediator K.J.M. Slangen (Kim)

Kim

Aangesloten bij de vFAS


De persoonlijke en sociale aspecten van het familie- en jeugdrecht. Dat is wat Kim Slangen aanspreekt in haar vak. Zij heeft zich toegelegd op het personen- en familierecht, erfrecht en jeugdrecht. Kim Slangen is lid van de Vereniging voor Familie en Jeugdrecht (FJR)en is aangesloten bij de vFAS (Vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators). 

"In mijn vak draait het altijd om mensen en om alles wat er gebeurt in hun leven. Het zijn vaak emotioneel beladen zaken waarvoor cliënten een beroep op je doen. Maar het geeft veel voldoening om echt iets voor je cliënten te kunnen betekenen en op het juridische vlak hun steun en toeverlaat te zijn. Het werk van een advocaat in familie en jeugdzaken omvat meer dan alleen het toepassen van juridische regels; het gaat ook om de persoonlijke en sociale kant. Ik haal veel genoegdoening uit mijn vak en ik wil het beste resultaat behalen voor mijn cliënten. Als dit resultaat niet bereikt kan worden door een schikking, dan zal de rechter moeten oordelen."

Kim Slangen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- en (sub) rechtsgebieden registreerd: Erfrecht, Personen- en Familierecht (Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, Ouderschap en erkenning, Mediation, Jeugdbeschermingsrecht, Bijzondere curator). Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Aangesloten bij:

Neem contact met ons op, of stel en vraag

BEZOEKADRES

Boulevard Heuvelink 130
6828 KW Arnhem

T: 026 44 53 552
F: 026 44 57 504
E: info@bdhadvocaten.nl

POSTADRES

Postbus 3068
6802 DB Arnhem

OPENINGSTIJDEN

ma t/m vr: 9.00 tot 17.00 uur
za en zo: gesloten

OVERIG

KvK: 09195001