Advocaat & mediator J.E.A. van Beveren (Jeannette)

Jeannette

vFAS-advocaat
MfN-registermediator en aangesloten bij Hoefnagels Family Mediation


"Geen een zaak is hetzelfde, dat maakt mijn werk zo boeiend", zegt Jeannette van Beveren, advocaat en mediator. "Bij familiezaken lopen emoties vaak hoog op. Mensen begeleiden, de zaak ontrafelen, normaliseren, daarnaast juridisch herformuleren, dat maakt mijn werk zeer uitdagend."

"Als mediator behartig ik de belangen van beide partijen, het streven is te zoeken naar oplossingen die alle betrokkenen passen.

Voor Jeannette van Beveren is de belangenbehartiging van kinderen wezenlijk bij de uitoefening van haar vak: "wat gebeurt er met de kinderen als ouders besluiten uit elkaar te gaan?"
"Tegen mijn cliënten zeg ik: je hebt de pet op van ex-partner en die van ouder. Die twee petten moet je uit elkaar houden, in het belang van de kinderen. Gelukkig zie je dat ouders in toenemende mate proberen in onderling overleg tot een zorgregeling te komen."

"Ik sta ook jongeren bij die uit huis, dus gesloten, worden geplaatst. Daarnaast sta ik mensen bij in het kader van de wet Bijzondere Opneming in Psychiatrische Ziekenhuizen."

Jeannette van Beveren heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- en (sub) rechtsgebieden registreerd: Personen- en Familierecht (Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, Ouderschap en erkenning, Mediation, Jeugdbeschermingsrecht, Bijzondere curator). Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Aangesloten bij:

Neem contact met ons op, of stel en vraag

BEZOEKADRES

Boulevard Heuvelink 130
6828 KW Arnhem

T: 026 44 53 552
F: 026 44 57 504
E: info@bdhadvocaten.nl

POSTADRES

Postbus 3068
6802 DB Arnhem

OPENINGSTIJDEN

ma t/m vr: 9.00 tot 17.00 uur
za en zo: gesloten

OVERIG

KvK: 09195001