Advocaat C.D.A.J. Majoie (Cas)

Cas

Stel: je veroorzaakt een verkeersongeval met zwaar lichamelijk letsel tot gevolg. "Iedereen kan met politie of justitie in aanraking komen", schetst Cas Majoie.

Strafrecht is zijn vakgebied. Een boeiend terrein. Voor Cas Majoie is iedere cliënt even belangrijk. Maatwerk is zijn motto. Het persoonlijke verhaal van de cliënt en het juridische aspect van dat verhaal maakt voor hem een boeiende combinatie.

Vooraf kijkt hij samen met zijn cliënt naar de zaak. Dan bespreekt Cas Majoie onder meer welke eis de cliënt kan verwachten als het komt tot een veroordeling. "Iedereen wil vrijgesproken worden", geeft Cas Majoie aan. Maar dat kan niet altijd. In die gevallen moet een straf zo goed mogelijk passen bij de persoonlijke situatie van een cliënt.

Cas Majoie studeerde in 1982 af aan de Universiteit Nijmegen. Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest bij Bureau voor Rechtshulp is hij sinds 1984 als advocaat verbonden aan Boulevard Heuvelink Advocaten.


Cas Majoie heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- en (sub) rechtsgebieden registreerd: Strafrecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Neem contact met ons op, of stel en vraag

BEZOEKADRES

Boulevard Heuvelink 130
6828 KW Arnhem

T: 026 44 53 552
F: 026 44 57 504
E: info@bdhadvocaten.nl

POSTADRES

Postbus 3068
6802 DB Arnhem

OPENINGSTIJDEN

ma t/m vr: 9.00 tot 17.00 uur
za en zo: gesloten

OVERIG

KvK: 09195001