Advocaat B.G. Smouter (Bart)

Bart

“In het bestuursrecht heeft de overheid qua kennis en deskundigheid een grote voorsprong op de burger. De wet- en regelgeving wordt bovendien steeds ingewikkelder. De belangrijkste rol voor de advocaat is daarom de burger in een gelijke positie met de overheid te brengen. Mijn advies is dan ook zo snel mogelijk een advocaat in te schakelen bij voorkomende problemen.”

Voordat Bart Smouter advocaat werd heeft hij gewerkt bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst en bij de rechtbank. Hier heeft hij veel ervaring opgedaan op het gebied van asiel- en vreemdelingenrecht. Als advocaat gebruikt hij deze expertise om vreemdelingen te helpen in allerlei verschillende procedures, zoals aanvragen voor een verblijfsvergunning, gezinshereniging en asielzaken. Daarnaast behandelt Bart Smouter zaken op het gebied van het sociaal zekerheidsrecht.

“Toegang tot een advocaat voor mensen in een kwetsbare positie is van essentieel belang voor onze rechtsstaat. Of het nu gaat om een ingetrokken uitkering of verblijfsvergunning; in iedere zaak wil ik het beste en meest rechtvaardige resultaat voor mijn cliënt behalen.”

Bart Smouter is lid van de Werkgroep Rechtsbijstand in Vreemdelingenzaken en de Werkgroep Rechtshulp in Vluchtelingenzaken en aangesloten bij de Vereniging Asieladvocaten & -Juristen Nederland (VAJN).

Neem contact met ons op, of stel en vraag

BEZOEKADRES

Boulevard Heuvelink 130
6828 KW Arnhem

T: 026 44 53 552
F: 026 44 57 504
E: info@bdhadvocaten.nl

POSTADRES

Postbus 3068
6802 DB Arnhem

OPENINGSTIJDEN

ma t/m vr: 9.00 tot 17.00 uur
za en zo: gesloten

OVERIG

KvK: 09195001